Φύση και αθλητισμός

Αναρρίχηση

Η εναλλακτική πρόταση στις διακοπές σας για extreme αποδράσεις. Για τους λάτρεις της αναρρίχησης, τα καλά ασφαλισμένα αναρριχητικά πεδία στο φαράγγι της Κάτω Ζάκρου σας προσφέρουν ασφαλή και ποιοτική αναρρίχηση. Ασφαλισμένες διαδρομές υπάρχουν και δίπλα στα χωριά Χοχλακιές, Κατσιδώνι και τον τουριστικό οικισμό Διόνυσο. Επίσης μπορείτε να βρείτε διαδρομές αναρίχησης στο φαράγγι των Περβολακιών ή Μονής Καψά.

 

Mountain Biking

Μη σταματάτε! Κάντε πετάλι με το ποδήλατο σας και ανεβείτε σε λόφους με ατελείωτη θέα του άγριου τοπίου ή σε μικρούς δρόμους και μονοπάτια, καθήμενοι ή ορθοπεταλιά! Νιώστε ότι πετάτε, κατεβαίνοντας με ταχύτητα από την άλλη πλευρά των βουνών. Στην πορεία θα συναντήσετε χωριά έτοιμα να σας υποδεχθούν, αφού εδώ παραμένουν αναλλοίωτα τα έθιμα της φιλοξενίας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να δροσιστεί με τοπικά αναψυκτικά και να γευτεί παραδοσιακά φαγητά. Οδηγήστε μέσα από χωματόδρομους και μονοπάτια, μέσα από ελαιώνες και αμπελώνες, διασχίστε ορεινά τοπία ή παραθαλάσσια μέρη και ανακαλύψτε την παρθένα φύση της Σητείας.

Επαρχία Σητείας

Εδώ στις ανατολικές ακτές της Κρήτης θα σου αποκαλυφθεί η κυριαρχία του Ηλίου, ενός ήλιου πολύ δυνατού για να τον αγνοήσεις.

 

Επικοινωνία

  info (@) cretesitia.gr
  +30.28430.23590
 +30.28430.25341
 Ανθέων 5
72300 Σητεία - Κρήτη - Ελλάδα

Μείνετε σε επαφή